Alapítványunk célja Dr. Sztanek Endre, a hadtudomány kandidátusa életművének, munkásságának folytatása az alapítványon keresztül.

A Dr. Sztanek Endre Alapítvány legfontosabb célja az állampolgárok biztonságát növelni és csökkenteni a katasztrófák hatásaival szembeni kiszolgáltatottságukat, felkészíteni őket a veszélyhelyzetekben követendő magatartási formákra. A tevékenységünk két fő irányvonalban halad. Az egyik és legfontosabb az oktatás, amelyet óvodai, általános- és közép iskolai programjainkon keresztül valósítunk meg. Alapítványunk közösségi szolgálatának bevezetése óta pedig több középiskolából érkeznek hozzánk tanulók, hogy megismerkedjenek a polgári védelem alapjaival.

A Dr. Sztanek Endre Alapítvány másik fő tevékenysége az Önkéntes Mentőcsoport működtetése, amely csoport a Közép-pesti Mentőcsoport tagjaként a Közép-pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltség illetékességi területén segíti a hivatásos állományt a káresemények felszámolásában, így javítva a lakosság életének és vagyonának biztonságát.

Kapcsolat

Dr. Sztanek Endre Alapítvány

Telefonszám: +36 30 919 17 10
Cím: 1103 Budapest, Petrőczy utca 20/a
E-mail cím: daniel.zoltan@gmail.com

Web: www.drszea.hu Facebook: www.facebook.com/drszea

Minősítések

  • Vezetésirányítás és logisztika
  • Árvízi és vízi mentés