Vállalt feladataink a bűnmegelőzés és – a rendőrséggel együttműködve – a bűnözők leleplezése, ártalmatlanná tétele és eltávolítása. Segítünk bármilyen egyéb veszélyhelyzet felmerülésekor is, tűzoltási munkálatoknál, elemi kár vagy természeti csapás esetén, illetve baleseteknél, a rendőrségnek segítve, a forgalomterelésben. Részt veszünk továbbá évente több alkalommal szemétszedési akciókban is.

A hatékony védelem érdekében felhívjuk a figyelmet a fokozott jószomszédi kapcsolatok és az összetartás fontosságára. Gyanús mozgást mindig érdemes jelenteni, megelőzés céljából is. Gyanús gépjármű rendszámát, személyleírást, helyet, időpontot mindig jegyezzék fel!

Valamennyien itt lakunk a környéken, így személyes érdekünk is az itteni biztonság és törvényes rend. Szívesen üdvözöljük Önt is a sorainkban, vagy támogatóink között! Bármilyen észrevétellel és kérdéssel illetve jelentkezési szándékkal keressenek minket elérhetőségeinken!

Mivel tevékenységünk költségekkel jár (gépkocsi-fenntartás, benzin, kapcsolattartás, stb.) nagy szükségünk van az Önök támogatására, vagy a bankszámlánkra átutalt adományra. Bízunk benne, hogy egyetért velünk: ennél jobban, hasznosabban aligha használhatná fel a támogatását, amit előre is köszönettel fogadunk!

Kapcsolat

Készenléti Szolgálatok Pesthidegkúti Önkéntes Tűzoltó, Katasztrófavédelmi és Polgárőr Egyesület

Telefonszám: +36 30 621 22 28
Cím: 1029 Budapest Dombos utca 22
E-mail cím: kszp2@freemail.hu

Facebook: www.facebook.com/hidegkutote